torstaina, joulukuuta 01, 2005

Tili

Tuiki tavallinen tilipäivä. Tai ei kuitenkaan. Poikkeavaa oli se, että tänään ei tarvinnu enää mennä sinne kaus pankkiin seuraamaan sitä monivaihesta prosessia, jolla sen shekin saa käteiseksi. Tänään mentiin ihan tuossa vieressä sijaitsevaan torniin, jossa vihdoinkin sain avattua tilin ja talletettua palkkashekin tilille. Lokakuun puolessa välissä laitettiin tilinavauspaperit vetämään, eikä tänään tarviinut istua kuin puolitoista tuntia ja antaa kerran sormenjäljet jotta sain kortin ja tilin. Se sormenjälkihomma vähän mietityttää. Niitä kun ei pääse oikein mitenkään karkuun. Pitää muistaa pitää tili plussalla. Mutta jospa sen palkan sais tästä lähtien sitten aina sinne tilille. Olis vähän niin kuin nykyaikaisempaa.

Kortin tunnusnumero on kuusinumeroinen ja sen voi kätevästi vaihtaa automaatilla. Vielä kun tuon jotenkin muistais. Sitä en tiedä voiko sillä kaupassa maksaa.

Civilization 4 vaikuttaa hyvältä vaikka paljoa en ole ehtinyt testaamaankaan. Tom kävi ystävälliesti ostamassa sitä heti kaksin kappalein, jotta ei tarvi samasta levystä tapella.

Ei kommentteja: