keskiviikkona, marraskuuta 30, 2005

Läksiäiset (osa 1)

Seuraavat pari viikkoa on pääasiassa erilaisia läksiäisiä. Puolalainen Jarek lähtee huomenna takaisin Wroclawiin. Hän tuli Malesiaan viime joulukuun alussa ja nyt alkaa tulemaan vuosi täyteen. Ei mitään parhaita kavereita oltu, mutta viiden kuukauden aikana ehtii tulla tutuksi. Minun hommana oli järjestää läksiäisillallinen, mikä vähän poikkesi tavanomaisesta. Normaalisti vain kutsun kaikki postituslistalla olevat, mutta Jarek oli jollain tavalla onnistunut sotkemaan välinsä muutamien kanssa, jotenka jouduin kutsumaan ihmisiä yksitellen. No, ei Jarek koskaan ollut mikään kaikkein positiivisin tapaus, mutta ei minulla mitään ongelmia tullut. Ohjelmassa oli perinteinen mamak-illallinen Pelitassa ja sen päätteeksi pari olutta. Mukavaa oli. Seuraavaksi ovat kai aussit Tom ja Tiannii.

Nyt kämppään on tunkeutunut jostain jotain ihme ötököitä. Sellaisia muurahaisen, kärpäsen ja perhosen välimuotoja. Niitä on vaikka kuinka paljon. Ovat sen verran hitaita, että ne saa elävänä kiinni ja ne voi heitellä ulos. Pitääköhän täällä taas siivota.

3 kommenttia:

Tuukka kirjoitti...

Taytyy ihan sen vuoksi kommentoida jotain, kun kukaan muu ei näytä sitä tekevän ;) Läksiäisjuhlista kun oli puhetta, niin joko siellä on pikkujoulukausi polkaistu käytntiin? ;D

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Hannu!
Kotiväki kyselee, että koskahan niitä sinun läksiäisiä siellä vietetään?

Hannu kirjoitti...

Vahan kylla mietiskelin, etta tassahan vois pitaa ihan perinteiset suomalaiset pikkujoulut, mutta jotenkin tuntuu, ettei oikein ehdi kun tassa on ollu kaikennakoisia muita uskonnolista juhlia. Pikkujouluissa ja deepavalissahan on se yhteinen piirre, etta niissa tama uskonnollinen hartaus erityisesti korostuu. Vielahan tuon kylla ehtis, mutta toisaalta johan tassa on kohta puolivuotta tonttuiltukin.

Minun laksiaisista en viela osaa ihan tarkasti sanoa. Taitaa menna tuonne ensvuoden puolelle, todennakoisesti aika vaha-lumiseen vuodenaikaan. Tai sitten vahan myohempaan.