keskiviikkona, elokuuta 24, 2005

Take away

Tänään (eilen siis) valitsimme lounas paikaksi jälleen pomon isän tuttujen pakistanilaisen ravintolan. Tarkoitus oli vain tilata sieltä ruokaa, mutta ilmeisesti heillä on sen verran paha asiakaspula joten he ehdottivat, että voivat tulla hakemaan meidät. Noutoruokaa siis, mutta päin vastoin. Hyvää oli.

Koti matkalla sain kutsun parillekin illalliselle. Jotenkin ehdin molempiin, mutta viivyin huomattavasti pidempään Eurooppalaisella illallisella. Ranskalaisen vanhemmat olivat tuoneet ruokaa ja täällä niin kallista viiniä, joita maisteltiin. Söin ensimmäisen kerran eläessäni munakasta. Eipähän tarvi sitä kokeilla taas vähään aikaan. Lopuksi kinasteltiin, missä vietetään reilun kuukauden päässä oleva kahdeksan päivän intialainen pyhä. Ihan tarkkaa yhteisymmärrystä ei saatu, mutta vahvin vaihtoehto on 中華人民共和國澳門特別行政區 ja 中華人民共和國香港特別行政區, sekä kenties 上海市 jos aika riittää.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oho... etkö muka ollut syönyt munakasta aiemmin? :)

Hannu kirjoitti...

Ei ole aikaisemmin tullut syotya munakasta. En voi yleensa edes sietaa paistettujen munien hajua. Nyt en vaan kehdannut kieltaytya, kun muut odotti minua melkein 2 tuntia ja olivat hankkineet jostain oikein possusuikaleita, jotka on siis harvinaisia taalla.

Anonyymi kirjoitti...

Etko muka ole syöny munakasta!
toivoo anna

Anonyymi kirjoitti...

No en. Mika tuossa nyt on niin ihmeellista?) Se haiseekin niin pahalle. Eika makukaan nakojaan ole kummoinen.

Anonyymi kirjoitti...

Tälläistä se on tämä nykymaailman nuoriso. Hampurilaisilla ja pizzalla vaan eletään ;D

Hannu kirjoitti...

Joo, niin hyvia kun ruuat taalla onkin niin valilla on pakko sortua roskaruokaan... :) Perjantaisin on yleensa lankkariruokapaiva, vahan samaan tapaan kun suomessa kaytiin syomassa kinkkiruokaa. Roskaruokaketjuissa on se hyva puoli, etta siella ei tarvi valttamatta nostella jalkoja kun jaloissa juoksee kissan kokoisia rottia. ;)