lauantaina, heinäkuuta 01, 2006

Synttärit ja potkupalloa


Synttärit oli sitten torstaina. Kiitoksia kaikille muistaneille. Toimistossa oli valkosuklaakakkua ja illemmalla kaverit olivat vielä ostaneet ihan tavissuklaakakun. Molemmat vieläpä nimellä varustettuna, onnittelulaulun kera. Kaiken kaikkiaan oikein kiva päivä.

Päivittiäisissä jutusteluissa pääpuheenaihe on täällä, kuten varmaan kaikkialla muuallakin, jalkapallo. Taksikuskit aina muistaa kysyä, että tulenko mistää palloa pelaavasta maasta ja sitten vielä kysytään analyysi illan ottelusta. Olen aina veikannut, että Brasilia voittaa joten tähän asti olen pärjännyt aika hyvin. Itse olen jotain matseja satunnaisesti käynyt katsomassa, kun ne tulevat vähän huonoon aikaan. Saksa-Ruotsi matsissa kannatin avoimesti Ruotsia ihan vain Saksalaisia ärsyttääkseni. Eilinen Saksa-Argentiina matsin näin sekalaisen Saksalaisen porukan kanssa, joten en siinä sitten alkanut kovin Argentiinalaisten puolesta liputtamaan. Tunnelma oli aika jännittynyt täpötäydessä raflassa kun rankkarikisa alkoi, mutta sen jälkeen ilo oli ainakin Saksalaisilla ylimmillään. Apinat kiikkuivat raflan vieressä olevissa puissa ja räkättivät aina kun yleisö kohtahti.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kas perhanaa, teikäläisen synttärithän pääsi tykkänään meikäläiseltä unohtumaan. Myöhäiset onnittelut! :) 37:hän se oli...?

Hannu kirjoitti...

Ei se mitään. Vielähän tässä samalla viikonlopulla ollaan. Muistit väärin. Se oli 22. :)