torstaina, heinäkuuta 13, 2006

Pankkiasioita ja sukeltelua

No mainitaan nyt vielä muista tapahtumista. Pankin suunnalta ei mitään uutta. Soitin sinne eilen. Kortti oli vihdoin tullut konttoriin. Asiakaspalvelija totesi lakonisesti, että tähän liittyy viesti jossa sanotaan, että minulle pitää soittaa heti kun kortti saapuu. Hän ei osannut asialle tehdä mitään, jotenka pyysi minua odottamaan jonkin asiaa paremmin tuntevan henkilön soittoa. Sitä ei ole kuulunut.

Uskomattoman huono asiakaspalvelu. Ja kun arvaan, että ongelmat eivät vielä tähän lopu. Tätä hommaa on kestänyt jo kolmeviikkoa, ja ainoa mitä on tapahtunut on se, että asiakaspalvelija huomasi, että asialla on kiire, mutta ei kuitenkaan tehnyt asialle mitään. Käsittämättömän huono asiakaspalvelu. (Anteeksi epälooginen linkitys. Yritän vain saada Googlen yhdistämään sanat "huono asiakaspalvelu" Osuuspankin webisivujen kanssa. Kiusa se on pienikin kiusa.)

Uimakoulussa oli tänään ohjelmassa lapsuudesta tuttua "perunoiden keittelyä" elikkäs kuplien puhaltamista veteen. Aikaisemmasta opitusta tämä poikkesi siinä, että tämä tehtiin syvässä vedessä ja tarkoituksena oli harjoitella miten toimia jos ensisijainen regulaattori (siis se mistä se ilma tulee suuhun) irtoaa syvyyksissä. Varakapplehan siinä on ihan käsillä, mutta se kun varattu lähinnä pulassa olevalle kaverille, eikä se muutenkaan ole yhtä hyvä.

Leffoista tuttu menetelmä, joissa sankari tarjoaa neidolle happea omasta regulaattoristaan ei ole suositeltava, koska syvällä ollessa ihmisillä on tapana panikoida eikä antaa regulaattoria takaisin. Toisaalta, leffojen sankareilta tuntuu puuttuvan se varaputki kokonaan. Kuva on hieman harhaanjohtava, sillä edelleen näitä harjoituksia tehtiin ihan vain altaassa.

Ei kommentteja: