torstaina, maaliskuuta 02, 2006

Ukkoslippu

lippuKatujen varsilla on jo pidempään kehoitettu valmistautumaan ukkoseen. Viimein myös minä muistin ostaa liput parin viikon päästä olevaan formulapäristelyyn. Kiva saada maahan myös toinen suomalainen.

Asiaan mitenkään liittymättä tuli mieleen artikkeli, johon törmäsin noin kuukausi sitten. Sen mukaan suomi- ja jenkkipasseilla pääsee kätevimmin maasta toiseen. Huomasimme tämän Thaimaan rajalla. Minä ja Anita suurinpiirtein vain kävelimme sisään kun puolalaiset pysäytettiin ja he joutuivat ostamaan viisumin. Luonnollisesti viisumin sai ostettua vain Thaimaan Bahteilla ja lähin rahanvaihtopiste oli tietysti rajan takana. Aikamoinen sähläys noinkin yksinkertaisen asian vuoksi.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kateuden peikko nostaa täällä rumaa päätään. :( Sepangin rata on ainakin kuvien perusteella todella hieno - luulisin että on hyvä kisa tulossa.

Hannu kirjoitti...

Mitas tuota kadehtimaan. Senkun hyppaat vain koneeseen ja tulet kattomaan. ;) Mulla taitaa olla parikin sohvaa vapaana. Itse asiassa vahan yllatyin, ettei sielta ole kukaan tanne tulossa. :| Edellisen kierroksen perusteella voisi olettaa, etta pitais tulla mielenkiintoinen kierros.

Anonyymi kirjoitti...

Pikkuisen olisi jäänyt viime tippaan matkan varaaminen :) No katoin ihan huvikseni ebookersista lentoja ja olisihan sinne päässyt, mutta hinnat olivat myös kohdallaan.