sunnuntaina, maaliskuuta 19, 2006

Formulat


No nyt on tämän vuoden Malesian GP ollut ja mennyt. Suomalaismenestyksen osaltahan siitä ei jäänyt tarinoita kerrottavaksi.

Matka kisapaikalla alkoi puolelta päivin. Sepangiin pääsy on melkoista tuskaa jos ei halua ihan älyttömyyksiä maksaa. Matkaan meni 1,5 tuntia ja minulta se vaati kahden junan ja bussin käyttöä. Viimein perillä oikea portti löytyi ja portilla oli tietysti tarkastus jossa kaikki kielletyt tavarat kuten vesi ja suklaa otettiin pois. Kaikki piti ostaa kiskurihintaan alueen sisältä.

Kisa meni miten meni. Kimin ehdin näkemään kerran ennen kuin tuli tieto, että se keskeytti. Ihan kisan alussa väkijoukossa liehui useampikin suomenlippu mutta muutaman kierroksen jälkeen ne pikkuhiljaa sitten katosivat. Jostain syystä tähän katsomoon ei näkynyt mikään valo- tai tulostaulu, joten oli kokoajan vähän epäselvää, että missä mennään. Autot kun porhalsivat siitä ohi parisataa lasissa, joten kovin tarkkaan siinä ei ehtinyt seuraamaan, että kuka ohitti ja kenet. Ainakin opin sen, että GP-lipuissa ei kannata säästellä vaikka muuten ihan hyvä paikka olikin. Ne autot ovat muuten yllättävän kovaäänisiä. Onneksi satuin ostamaan korvatulpat.

Täytyy myöntää, että kisa oli vaikuttavampi kokemus kuin aluksi luulin. Mikään varsinainen Formulafani en ole koskaan ollut, mutta kyllä nopeissa ja kovaäänisissä autoissa aina jotain mielenkiintoa on. Jostain syystä kuvien lisäys tekstin sekaan ei onnistu kivuttomasti, joten niitä joutuupi nyt katsomaan pelkästään Flikrssä.

Ei kommentteja: