maanantaina, maaliskuuta 13, 2006

Lentsu, taas

ongelmaTaas. Jotenki tämä homma alkaa vaikuttaa uskomattomalta. Kotosuomessa ei tule mitään nuhaa kummempaa kuin kerran viidessä vuodessa mutta täällä on varmaan jo viides kerta kun makaan päivän sängyssä flunssan takia. Ja ulkona on liki 30 astetta lämmintä. En ole vielä tarkistanut denguekuumeen oireita mutta tuskin on siitä kyse.

Aneta on lähdössä. Torstain järjestin illallisen, jonka jälkeen mentiin Leviksen sponssaamiin bileisiin Zoukiin. Perjantai meni muuten vain ollessa ja sairastaessa. Lauantaina käytiin Selman kanssa epsanjalaisessa raflassa aamupalalla ja innostuttiin siitä niin, että järjesttiin sinne vähän pienemmän porukan illallinen. Itse kuitenkin jouduin lentsun takia lähtemään aika aikaisin. Tänään sunnuntaina on sitten poltettu kuvia cd:lle ja muuten vain oltu. Tilattiin ruokaa läheisestä intialaisesta raflasta. Huomasin, että pysyn jo syömään tikka masala kanan ilman juomista. Kauas on tultu pottumuusin mausteista. Sittemmin tässä on käynyt väkeä sanomassa hyvästejä. Itse taidan sanoa ne vasta aamulla kunhan ratkaisen vain tämän läksiäislahjaksi saamani ongelman.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tulipa muuten mieleen, että näkyykö sun asuntoa / työpaikaa Google Earthista? KL näyttää olevan aika hyvin kuvattu sinne.

Hannu kirjoitti...

Yks paiva yritin paikallistaa itteani, mutta en onnistunut siina riittavan helposti. Kaupunkisuunnittelu ei ole se Malesialaisten vahvin laji jotenka teiden seuraaminen on vahan hankalaa. Pitaapa koittaa uudestaan paremmalla ajalla.