torstaina, maaliskuuta 16, 2006

Maailmankartta

BangsarTuukan ideasta innostuin perhtymään kunnolla Google Earthiin ja alkoihan sieltä löytymään tuttuja paikkoja. Google Earth on Googlen karttaohjelma, jolla maailmaa voi katsella lintuperspektiivistä sateliittikuvien avulla. Se tulee ainakin osana mainiota Google Packia mutta sen luultavasti saa myös erikseen.

Taloyhtiö, jossa asun löytyy kun syöttää hakukenttään koordinaateiksi 3.126616641735, 101.6742466986 Joistain paikoista olen laittanut jo kuvia myös maan kamaralta. Tekstin linkit viittaavat niihin kuviin tai muuten vain aiheeseen liittyvään sivuun.

Kuvan iso nuoli osoittaa condoa, jossa asun. Lähelle suurentamalla sieltä pystyy ainakin erottamaan uima-altaan. Samassa kuvassa on merkittynä yksi vakio ruokapaikka ja Bangsarin juna-asema, jota tulee käytettyä päivittäin.

Vasemmalle yläviistoon menevää tietä seuraamalla pääsee Bangsar Baruun, jossa on kauppoja ravintoloita ja klubeja. Rautatietä seuraamalla oikealle tullaan pian KL Sentraliin, joka on kaupungin keskusrautatieasema. Vasemmalla alaviistossa tulee pian vastaan Mid Valley Megamall, joka on yksi KL:n isoista ostareista.

Näkymää numerosta yksi voi ihastella täältä. Kakkosesta on taas kuva täällä. Numero kolmen kohdalla kadut ovat huonokuntoisia.

KLCCToinen kuva on sitten Kuala Lumpur City Centrestä, elikkäs tutummin KLCC:stä. Paikan koordinaatit ovat 3.15509588503, 101.713536771. Kuvassa näkyvät kaksoistornit ja niiden vieressä oleva mukava puisto lampineen ja uima-altaineen. Torneja voi katsella vähän eri vinkkelistä täältä. Oho, tulipa paljon linkkejä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei näy Hannua uima-altaalla makoilemassa.

Hannu kirjoitti...

Ei nay. Tulee ihan havettavan harvoin kaytya tuossa altaassa. Jotenkin niin ylivoimaista saada itsensa sinne. Eikahan sinne voi esim. sateella menna uimaan. Silloinhan kastuu.