maanantaina, maaliskuuta 20, 2006

Salmiakkia

Colors
Joku aika sitten kerroin, että törmäsin tähän Malesialaiseen Allaniin, joka oli tehnyt työharjoittelunsa Suomessa. Muutama päivä sitten se soitteli ja sanoi, että sillä olis jotain minulle. Yleensä kun joku AIESECista soittaa niin se tietää minulle jotain hommia. GP:n jälkeen pysähdyttiin KL Sentralille syömään ja siellä oli muutama paikallinenkin tuttu. (Paluumatka kesti muuten yli kolmetuntia. Jälleen hyvä esimerkki Malesialaisesta organisointikyvyistä.)

No Allan sitten tulee sinne. Paikalliset kertoivat, että se oli haeskellut minua jo pidemmän aikaa. Mukanaan hänellä oli kovasti tutun näköinen paketti. Oli kuuleman ajatellut, että kaipaisin välillä jotain Suomalaista, mutta ei kuitenkaan suostunut kertomaan, että mistä se oli tuon paketin hankkinut.
Salmiakki

Kuten ylemmästä kuvasta näkyy, niin formulakisoista ollaan tulossa ja asianmukaiset kannustusvermeet on päällä. Allanin kanssa kuvassa oleva tyttö on Kenialainen Pilli, joka tuli tänne pariksi kuukaudeksi työharjoitteluun. Kolme vuotta sitten. Jotenkin tykkään kuvan väreistä. Melkein pitäis koittaa myydä tuo kuva Benettonille.

Ei kommentteja: