maanantaina, lokakuuta 17, 2005

Clean Public Toilets are Possible. Let's Make them Happen

Suomen pojjat ja MerlionSingaporen reissu takana. Oli kiva käydä taas paikassa jossa liikenne on organisoitua, kadut siistejä. Ehdin jo unohtaa kuinka paljon siellä on erilaisia kieltoja ja kehoituksia. Vähän tylsähän se on, mutta mukavaa vaihtelua. Juha, Kalle Harri löysivät tiensä pienten viivystysten jälkeen oikeaan hostelliin, jossa odottelivat kun saavuin sinne bussilla. Viikonlopun vierailu jäi lyhyeksi ja oikeastaan vain lauantaina ehdittiin tutustumaan kaupunkiin. Poikia Singapore miellytti ja minua vähän ihmettytti kun Aasia ei sen kummempaa kulttuurishokkia tarjonnut.

Paluu Kuala Lumpuriin alkoi iltapäivällä ja perillä oltiin valoisan aikaan. Koska en ollut varma miten saan kaikki majoitettua, pojat viettävät ensimmäisen yön hostellissa Chinatownissa. Viimeinkin KL:n Chinatown tarjosi riittävästi vaihtelua, jotta kulttuurishokin oireita alkoi ilmaantua, mutta eiköhän se tästä. Ainoa vastoinkäyminen oli se kun Juha hukkasi reppunsa bussiasemalla ja sen mukana paluulippunsa Suomeen. Sitä käytiin hakemassa, mutta eipä sitä enää löytynyt. Kaipa se parempaan tarpeeseen meni.

Otsikon teksti jäi mieleen jostain yleisestä vessasta. Ilmeisesti se on valtion tukeman kansalaisten koulutusohjelman tunnuslause.

Ei kommentteja: