maanantaina, lokakuuta 10, 2005

Perinteet kunniaan

Jos keskiviikko oli huonopäivä, loppu viikko menikin oikein mukavasti. Pari 12 tunnin työpäivää lauantai mukaan lukien ja saatiin uusi versio julkistettua. Perjantaina tilattiin toimistolle pitsaa vielä 9 jälkeen ja lauantaina jatkettiin vielä Miken asunnossa, jonne tilattiin vielä lisää pitsaa. Molempina iltoina kuitenkin ehdin vielä käväisemään paikallisessa, jonne tutut olivat kokoontuneet.

Sunnuntai meni sitten ihan levätessä, eikä mitään erikoista tapahtunut. Kaikki meni perinteiden mukaan. Myös se, että aiheutin jälleen lasisinruja. Aikaisempina sunnuntaina olen rikkonut lähinnä vain halpoja laseja, mutta nyt meni viinipullo. Oli kai siitä jo kolme lasillista ehditty ottaakin. Ei se muuten mitään, mutta kun se on kallista täällä tulotasoon nähden.

Selvitin kotiin tuloa ja lähtin sähköpostia, että miten lentolippujen muutos onnistuu. Junamatka tuntuu entistä varmemmalta. Mitä asiasta olen ihmisten kanssa keskustellut, niin yksin ei välttämättä tarvi matkustaa jos aikatalut vain saadaan sopimaan. Eipä silti, Aasia vois olla ihan mielenkiintoinen yksinäiselle reppumatkaajalle.

Ei kommentteja: