maanantaina, lokakuuta 03, 2005

Redang

Viikonloppu meni mukavasti Redangilla. Olen jokseenki varma, että se on upein paikka missä olen koskaan käynyt. Uskomattaman hienoa maata keskellä yötä riippumatossa, kuunnella kun tuuli kahisuttaa palmun lehtiä samalla katsoo kun ensimmäisten monsuunisateiden tuoman ukkosmyrskyn salamat halkoo välillä taivaankannen. Uskomatonta kyllä reissulla tehtiin vähän töitäkin, vaikka muuten homma meni ihan lomailuksi. Lähinnä pientä palaveria vain.

Snorklausreissulla tuli nähtyä kilpikonnia, mutta en onnistunut saamaan yhtään kiinni kun sukelsivat niin nopeasti syvälle. Samalla paikalla oli myös haita, mutta itse en onnistunut näkemään yhtään. Muut kyllä pitivät sen verran meteliä, että kaipa siellä jotain oli.

Kotimatkalla kuulimme Balin pommituksista. Veti mieltä vähän matalaksi, kun reissussa oli mukana australialaisia ja yksi minunkin tuttu muutti Balille pari viikkoa sitten. Sunnuntai oli myös Adellen viimeinen päivä täällä. Hän on oikeastaan ensimmäinen lähtijä jonka tunsin hyvin, koska työskenneltiin samassa firmassa ja hän sai minut alun alkujaan valitsemaan tämän paikan. Lisäksi hän järjesti kämpän hyvältä alueelta, ja hankki kämppäkaverit maksamaan sitä ja on muutenkin aina välillä auttanut pienissä asioissa.

Jostain syystä kuvien linkittäminen Flickristä ei juuri nyt onnistu, joten niitä pitää käydä katsomassa täältä.

Ei kommentteja: