torstaina, lokakuuta 27, 2005

Nyt ne sitten meni

Eilen järkkäsin paikallisille AIESEC ihmisille illallisen yhdessä mamakissa. Tavallisen noin tusinan verran paikalle tuli noin 40 henkeä. Raflasta oli vähällä loppua tuolit ja pöydät kesken. Saisivat kyllä antaa minulle ensikerralla alennusta kun käyn siellä.

Suomen pojat sitten lähtivät yöjunalla kohti Singaporea. Siellä he ovat perjantaihin asti ja sieltä sitten takaisin Suomeen. Oli oikein kiva kun kävi vieraita, mutta oli vähän raskasta yhdistää työntekijän ja turistin elämä. Unet jäi aika vähiksi, vaikka Langkawilla ei herätyskelloa käytettykkään ja sai sentään vähän univelkoja takaisin.

Suomestakin kuului kaikenlaisia juttuja tutuilta. Olisi itseasiassa jo aika kiva käydä sielläkin välillä. Ei tarvitsisi jatkuvasti hikoilla, ei kinastelua taksikuskien kanssa, jokseenkin toimiva julkinen liikenne, ihmiset, sauna ja ja... no onhan sitä jo siinäkin vähäksi aikaa. Paitsi, että viimepäivinä ei ole tullut hikoiltua kun sateet ovat laskeneet lämpötilan varsin mukavaan 25 asteeseen ja taksienkin kanssa tulee jo toimeen kun olen oppinut riittävän röyhkeäksi. No saunaakaan ei näin kosteassa ja kuumassa ole vielä mikään sietämätön ikävä ole tullut. Helposti kuitenkin saisin ainakin pari viikkoa suomessa vietettyä, mutta sitten luultavasti alkaisi jo haluttamaan takaisin, joten ollaan täällä nyt vielä sen aikaa kun tätä lystiä riittää. Sitten voisi kai jo kasvaa aikuiseksi ja lopettaa tämän hortoilun. Ehkä.

Ei kommentteja: