tiistaina, lokakuuta 25, 2005

Langkawi

KalaItse olen jo kotosalla. Pojat jäi vielä yöksi Langkawille. Vähän sateista oli. Parhaat säät on kai jo menneet tältä vuodelta. Muuten kyllä oikein kiva paikka, vaikka Redangissa oli kyllä paremmat rannat. Pitää vain varata enemmän aikaa kuin yks viikonloppu, koska siinä ei ehdi paljoakaan näkemään. Ruoka vain oli aika kallista manner-Malesian hintoihin tottuneelle, mutta muuten oli edullista. Melomassa käytiin ja aurinkoa otettiin. Noiden lisäksi muuten palloiltiin ympäri Pantai Cenangia.
RantaHotel TorakanhoviSatunnaisista sateista huolimatta jäi aurinkoa naamaan, joten ei ihan hukkaan mennyt. Kotimatkalla lentokentällä varmistin, että eilen illalla rantareggaebaarissa ollut porukka todella oli suomalaisia. Täällä kuuleman isompikin ryhmä suomalaisia opiskelemassa. Yhden puhelinnumeron otin mukaani, jos vaikka sattuu niin heikko hetki, että suomea pitää päästä puhumaan. Iltasella kävin kertaamassa ranskaani Algerialaisten kanssa. Ei mennyt kovin hyvin. Edelleen osaan ne samat noin 5 sanaa kuin aikaisemminkin. Kehuivat kuitenkin, että minulla on aika "eksoottinen" aksentti.

2 kommenttia:

Helen kirjoitti...

Hei Hannu, kiinnostavaa lukea kirjoituksiasi KL:stä ja muualta Malesiasta. Käsitinkö oikein että olet AIESEC-vaihdossa? Itse oli myös ko. vaihdon kautta KL:ssä kauan sitten 90-luvun alussa, paikka on varmaan muuttunut siitä paljon... Silti ainakin ruoka vaikuttaa juttujesi mukaan yhtä herkulliselta!

Hannu kirjoitti...

Hei Helen, Kiva, etta jutut kelpaa. Olen AIESEC harjoittelussa talla. Vahan vahingossa tanne paadyin, mutta kivaa on ollut. KL on ihan varmasti muuttunut paljon sitten 90-luvun alun. Jotenkin tuntuu, etta kaikki vahankaan nakyvampi on rakennettu 90-luvun puolivalin jalkeen. En edes osaa kuvitella miten taalla on esimerkiksi liikuttu siihen aikaan, kun se on viela nykyaankin niin vaikeaa.

Ruoka on hyvaa ja sita myos syodaan. Paikat ovat kuuleman huomattavasti siistiytyneet viimeisen kymmenen vuoden aikana. Vaikka epailen, etta moni suomalainen ei edelleenkaan ensimmaisena menisi hakemaan ruokaansa samoista paikoista missa taalla tulee syotya.