keskiviikkona, kesäkuuta 15, 2005

Eka toimistopäivä

Tänään oli sitten eka päivä toimistolla. Pomokin oli sopivasti saapunut ameerriikan mantereelta, joten oli Bangsarin Starbucksilla työskentely ei tullut kysymykseen.
Lähellä sijaitseva Bangsarin asema
Itse työpaikka sijaitsee Kuala Lumpurin ulkopuolella. Matkaan meni vajaat kolme varttia. Perille pääsy edelytti kahden eri junan käyttöä. Kuala Lumpurissahan toimii useampi paikallisjunayhtiö, joiden liput eivät ole keskenään yhteensopivia.

Luonnollisesti 8 jälkeen lähtenyt juna oli aivan täynnä. (Koskilinjojen bussit ruuhka-aikaan ole enää mitään.) Tavallseen tapaan oli lämpöä oli varsin riittästi jo heti aamulla eikä asiaa auttanut firman vaatima "business casual"-tyyli, joka edellyttää pitkiä housuja.

Matkalla maisemat muuttuivat nopeasti. Siistit pilvenpiirtäjät jäivät keskustaan ja tilalle tulivat likaiset kerrostalot. Itse toimisto oli kuitenkin siisti ja moderni. Päivä meni mukavasti uuteen tutustuessa. Mitään suurempia yllätyksiä ei vielä tullut. Ennen lähtöä jossain lehdessä sanottiinkin, että on ihan sama sijaitseeko toimisto Keravalla vai Kuala Lumpurissa. Luonnollisesti ihan samolla resursseilla kuin Suomessa hommia ei kuitenkaan tehdä.

Ei kommentteja: