tiistaina, elokuuta 15, 2006

Urheilua ja synttäreitä

Me and PilliViikko meni sitten erinäisissä urheilusuoritteissa. Salilla käynti jäi kylläkin vain yhteen kertaan, mutta torstaina käytiin taas porukalla keilaamassa. Meitä oli noin tusinan verran. Alunperin varasin neljä kenttää hohtokeilaukseen, mutta kun pääsimme paikalle kentistä eikä kyllä hohdostakaan ollut mitään tietoa. Varauskirjassa oli kyllä nimi eivätkä virkailijat sitä kiistäneet. Joku taisi mainita, että hallilla on nykyään malaiji omistus entisten kiinalaisten sijaan, eikä siellä oikein ole mikään toiminut kunnolla sen jälkeen. No lopulta homma kuitenkin järjestyi ja kivaa oli. Tuloksesta ei kyllä jäänyt mitään erityistä mainittavaa historian kirjoihin. Kuvassa keilausposeeraus.
Spanish BowlingKuvassa espanjalainen tyylinäyte. Huomatkaa että keilaaja on oikeakätinen.

Perjantaina oli saksalaisen tytön synttärit. Sitä ennen kuitenkin kävin tekemässä sukellusluvan kirjallisen osuuden. Kokeisiin luku ei (vieläkään) oikein maistunut vaikka kyseessä oli mielenkiintoinen ja täysin vapaaehtoinen aihe. Taisin lukea pääosan taksissa matkalla koepaikalle. Koe meni kirkkaasti läpi, jopa paremmalla tuloksilla kuin kaveri, joka luki kokeeseen neljä päivää ja jätti keilauksen väliin sen vuoksi. Nyt vain pariviikkoa, että paperit saadaan käsitelyä Australiassa ja sitten olen virallinen sukeltaja.

Lauantaina oli sitten ne kiinalaisen kaverin synttärit, jotka oli siirtyneet tiistaisen haamujen yön takia. Se hommahan päättyi kiinalaisten kakkusotaan, jonka jälkeen pääosa porukasta suunnisti Genting Highlandsille maan ainoaan kasinoon. Synttäripäivänä(kin) kuuleman pitää pelata ja onni suosii. En tosin ole vielä kysynyt, että miten kävi.

PaintballSunnuntaina sitten nippu AIESECin alumneja tarvi muutamaa kaveria paintballia pelaamaan. Lähdin sinne kämppisteni Manun ja Alexin kanssa. Yhteensä meitä taisi olla 17, joten ihan hyvät pelit saatiin aikaiseksi. Jostain syystä minusta tuntui että, kämppikset vain keskittyivät minun ampumiseen. Erityisesti kiinnitin huomiota siihen, että he oikein innolla varmistivat, että olen poissa pelistä ampumalla aina muutaman ylimääräisen kuulan vielä perään. Nyt on kroppa mustelmilla ja tänään on keskusteltu, että kuka ampui ketäkin ja kenen tiskausvuoroon se vaikuttaa ja miten.

Ei kommentteja: