lauantaina, elokuuta 26, 2006

Tunnollinen työntekijä

Kuten jokaisen tunnollisen työntekijän tulee toimia, vain viikonloppuna ollaan kipeänä, Niin minäkin tein. Torstaina oli kai naama jo sen näköinen, että pomo tarjosi perjantaita vapaaksi ihan tuosta vain. Lähinnä kai siksi, että nyt on työn alla ollut harvinaislaatuisen turhauttava ja kettumainen homma, joka ei kuulu työnkuvaukseen mutta jonkun vain on pakko tehdä se.

Eilen meni ihan vain ollessa. Pomo oli tyttökaverinsa kanssa kutsunut joitain "vanhempia/kypsempiä" tuttujaan (Mistä lähtien minä olen kuulunut siihen ryhmään?!) ilalliselle ja seku vain hengailemaan. Samaan aikaan Malesian AIESECin hallitus oli jostain syystä liikkeellä ja soitteli minua jatkuvasti jonnekin. Epäilyttävää. En kuitenkaan ehtinyt ottamaan selvää, että mikä heillä oli mielessä.

Nyt on varmaan 4 neljäs lauantai-ilta Kuala Lumpurissa, että en ole jossain bileissä, illallisella, vierailemassa, käymässä tai muuten vain häiriötä aiheuttamassa. Onneksi tuli ostettua varsin edukas Simpsoneiden viidennen kauden DVD-boksi, joten saan ainakin aikani kulumaan samalla kun lipitän vihreää teetä. Kyseinen kausi on luultavasti yksi parhaimmista, sisältäen muun muuassa "Cape Fear" jakson, jossa Homer ryntää Bartin huoneeseen keskellä yötä esittelemään uutta jääkiekkomaskia ja moottorisahaa.

Niin ja vähän vastauksia kommentteihin mitä tässä on viimeaikoina tullut. Ainakin mitä Redangilla sukellettiin niin pullollinen ilmaa riitti noin tunniksi. Se vähän vaihtelee syvyyden ja kokemuksen perusteella. Aloittelijat esimerkiksi tuppaavat haukkomaan henkeään kun ovat ensimmäistä kertaa kalojen ja kilpikonnien keskellä. Ja kiitos Timolle niistä kuvausvinkeistä. Pitää kokeilla niitä ensiviikolla. Ja mitä tulee Dubain korkeisiin rakennuksiin. Niillä tuntuu olevan rahaa ja resursseja rakennella vaikka mitä mielenkiintoista. Minusta Helsinki tarvitsee ehdottomasti pilvenpiirtäjiä.

Onneksi jo keskiviikkona Perhentianille.

Ei kommentteja: