tiistaina, helmikuuta 14, 2006

Ystävänpäivä

Tänään on ystävänpäivä. En oikeastaan noteerannut koko hommaa ennen kuin lähdettiin Jiangtin kanssa ajelmaan töistä pois ja juututtiin heti alkumatkasta ruuhkaan. Kaikki olivat kuuleman menossa keskustaan syömään ja juhlimaan. Matkalla kävi ilmi, että tämä on aika iso juhla täällä. Siihen käytetään paljon rahaa ja täpötäydet ravintolat laskuttavat kolminkertaisia hintoja. Hänkin kuuleman on varannut useita satoja ringgittejä tyttökaverinsa ruokkimiseen, kukkiin ja pehmoleluihin.

Lauantaina pidettiin pienimuotoiset juhlat meidän kämpillä. Tässä kämpässähän on iso olohuone, johon mahtuu useampikin ihminen. Kutsuttiin vain viitisentoista lähintä tuttua, mutta paikalle tuli noin kolmisenkymmentä ihmistä.

Eilen kuultiin myös, että lauantainkin mukana ollut Itävaltalainen kaveri oli puukotettu ja ryöstetty sunnuntai-iltana. Leikkaus oli kuitenkin mennyt hyvin ja tämä pääsee kotiin joko tänään tai huomenna. En tiedä onko tällä mitään tekemistä sarjisjupakan kanssa. Hänen kanssaan oli vähän puhetta viettää "mustaa ystävänpäivää", mutta jotenkin olen onnistunut järjestämään itseni tilanteen, että sekään ei näköjään olisi onnistunut.

Ei kommentteja: