lauantaina, helmikuuta 11, 2006

Sarjisjupakka

Ainiin, menin aikaisemmin sanomaan, ettei sitä Tanskan sarjisjuttua täällä juurikaan huomaa. Eilen täällä kuitenkin ole mielenosoitus Tanskan suurlähetystön edessä. Poliisi oli kuitenkin varautunut siihen ja homma meni ilmeisen rauhallisesti. Uutisten mukaan paikalla oli joitain tuhansia mielenosoittajia. En tunne oloani mitenkään aikaisempaa turvattomammaksi, vaikka en ole ihan varma siitä, että osaavatko paikalliset erottaa Tanskalaista Suomalaisesta. Hauskinta tässä on se, että kun asiasta puhuttiin, Puolalaiset eivät tunnut edes kuulleen koko hommasta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kuulla että homma siellä on hallussa. Täällä päin näytetään vain parhaat palat - TV siis kertoo koko totuuden ;) Jep oli lähelleä et ois pitänyt tulla singaporeen mutta vältyin siltä - ainut et oisin tullu moikkaan jos ois joutunut lähteen. Mutta taas menossa bilettään, joten eiku hyviä jatkoja - SHy :)

Hannu kirjoitti...

Juu, ei täällä mitään hätää ole. Äffälläkö on Sigissäkin bisneksiä? Tule toki käymään jos vain pääset. On täällä kuitenkin vähän lämpimämpää kuin Suomen helmikuussa.