sunnuntaina, tammikuuta 08, 2006

Flundda!

Eihän tämän pitäis olla mahdollista. Ehkä Suomessa, mutta ei täällä. Nyt on päälle iskenyt flunssa. Nokka vuotaa, päätä särkee ja ulkona pitäis olla 28 lämmintä. En tosin sitä usko. Sen verran viileältä tuntuu, korkeitaan 25 astetta. Tuli varmaan siitä kun torstaina lilluttiin altaassa Kristinan emännöimillä kesteillä. Ei näköjään sovi täälläkään mennä tammikuussa uimaan.

Virailulla ollut Anitan poikakaveri lähtee huomenna pois, jotenka käytiin eilen Luna baarissa. Siis se baari, joka sijaitsee keskustassa 35 kerroksessa. Näköalat on edelleen hienot. Tämä pois lähtevä kaveri puuhaa jotain firmaa piilaaksoon ja vihjaili, että tarvis sinne riittävän hullua tietokantasuunnittelijaa. Noh, se näkee ken elää.

Paikalla oli myös paikallinen intialainen tuttu. Kaveri on tuollaiset reilu kolmikymppinen, Englannissa opiskellut ja täällä jokseenkin menestyvä rikosasianajaja. Hänellä vain on vähän perheongelmia. Eilen oli kuuleman koko suvun voimin käyty kolmen tunnin neuvottelu tästä ongelmasta. Erilaisia kompromissejä ja sopuratkaisuja oli esitetty, mutta varsinaista tulosta ei vielä kuuleman ole saatu. Hän kun tahtoisi pikkuhiljaa muuttaa kotoa pois.

Ei kommentteja: