lauantaina, syyskuuta 17, 2005

Miltei surffausta

Sunway LagoonSuunnitelmien mukaan tämä päivä piti käyttää surffauksen opetteluun. Lähin paikka on Sunway Lagoon, jossa on keinotekoinen surffausallas. Joku on siis suunnitellut koneen joka luo hyökyaaltoja. Itse Sunway on miltei oma kaupunki, jonkun suuruuden hullun kiinalaisen visio...jostain. Mallia on kai koitettu ottaa Las Vegasista. Näkyvin osa lienee järkyttävän suuri ostoskeskus, joka muistuttaa muinaista Egyptiläistä linnoistusta sfinkseineen ja pyramideineen. Ostarin ympärillä on sitten muun muassa (vesi)huvipuisto, yksityinen yliopisto ja asuintaloja.

KylttiValitettavasti kaikki surffilaudat oli vuokrattu jo kun pääsimme paikalle, joten se homma sai jäädä. No se ei kauaa harmittanut. Suojakerroin 130 vain naamaan ja puistoon tutustumaan. Kulutimme päivän huvipuistossa erilaisissa vempeleissä. Kerrankin laitteet todella kastelevat. Jo yksi ajo riitti kastelemaan läpimäräksi. Vuoristoradoissa sai jännittää että, milloin vaunu suistuu kiskoilta ja syöksyy alla olevaan tiikerihäkkiin. Malesian turvallisuusvaatimukset eivät ole ihan länsimaisella tasolla ja jopa kuolemaan johtavia onnettomuuksia tapahtuu aina toisinaan.

Jääkiekkokaukalo ostarissaPäivän päätteeksi haukkasimme lounasta alueeseen liittyvässa ostoskeskuksessa. Pääaulassa näin jotain, jota en ihan äkkiseltään kuvitellut näkeväni täällä.

Ei kommentteja: