perjantaina, syyskuuta 02, 2005

Merdeka day

RakettiMalesian itsenäisyyspäivä oli ja meni keskiviikkona. Tiistai-iltana oli pieni kokoontuminen saksalaisen tutun uima-altaan yhteydessä. Itse uima-allas oli hulppean talon pihalla aivan keskustassa ja mikäli oikein ymmärsin tontti oli Saksan liittovaltion aluetta. Järkyttävän suuri tontti oli ympäröity muutaman metrin korkuisella muurilla ja sen päällä oli vielä piikkilanka aita. En ole ihan varma missä vaiheessa olen tutustunut tälläisiin ihmisiin. Olimme altaalla ilotulitukseen saakka ja seurasimme muurin yli KLCC:n puistossa olevaa ohjelmaa ja ilotulitusta. Raketit olivat hienoja. Jotenki se homma tuntuu sujuvan kiinalaisilta. Tämän jälkeen suuntasimme taksilla kotiin, koska seuraava päivä oli työpäivä. Matkalla kuitenkin huomasimme, että suurinpiirtein puoli kaupunkia on kaduilla viettämässä karnevaalia ja jotenkin, yllättävänkin helposti, sain suostuteltua muut hyppäämään taksista ulos ja lähtemään kaduille kiertelemään. Täkäläisillä on hieman Suomalaisista poikkeava tapa juhlia itsenäisyyttä. Varsinainen kotiinpaluu tapahtui aika myöhään, varsinkin kun ottaa huomioon, että työt alkoivat 9 aikaan. No, Merdeka day on vain kerran elämässä.

Nakoala La Luna-baaristaKeskiviikkoiltana oli vuorossa toinen kokoontuminen. Pomon vaimo kun muutti Skotlantiin, joten hänen ystäviään oli kutsuttu ja samalla tarkoitus oli esitellä jenkeistä tullutta uutta pomoa paikallisille ihmisille. Paikaksi oli valittu muistaakseni 33:ssa kerroksessa sijaitseva uima-allasbaari. Kallis paikka, mutta näköala oli kieltämättä hieno.

Merdeka day CamelMuuten viime päivät ovat olleet aika kiireisiä ja eilinen päiväkin päättyi vasta puolenyön aikaan. Tämä päivä oli kuitenkin vapaa, koska keskiviikon ansiosta. Luonnollisesti olen saanut jonkun ihme flunssan(!), jonka vuoksi aika menee pääasiassa vain velttona makaamiseen.

Ei kommentteja: