lauantaina, huhtikuuta 22, 2006

Vähiin käy ennen kuin loppuu

KL aamut alkavat olemaan vähissä. Lähtötunnelmissa ollaan, mutta vaikka mitään konkreettista ei olekaan tapahtunut. Tänään vain valmistautumista tupareihin.

Tällä viikolla vielä ehti tulla uusia kulttuurikokemuksia. Kämppäkaveri toi meidän kämpään yöksi malaijituttunsa. Ongelma oli se, että tyttö ei olisi saanut viettää yötään 3 vieraan, ennen kaikkea valkoisen, miehen kanssa ilman sukulaisia. Olkkarin sinänsä mukava sohva oli ainoa vaapaa paikka, mutta siinä nukkumista varten hän olisi tarvinnut herätyskellon, jotta olisi herännyt ennen meitä, koska me emme saaneet nähdä häntä ilman huivia. No lopulta ongelma ratkesi siten, että minä menin uuteen asuntoon, joka ei silloin ollut ihan vielä valmis ja hän nukkui minun huoneessa.

Keskiviikkona oli järjestin luultavasti viimeisen tapahtumani Malesian harjoittelijoiden pomomiehenä. Käytiin hohtokeilaamassa läheissä ostarissa. Paikalle tuli reilut parikymmentä henkeä ja kivaa oli. Hirveä härdilli rahojen tasaamisen kanssa, mutta yllättävän hyvin homma meni. En käsitä miksei tehty tuota aikaisemmin.

Ei kommentteja: